ننگ بر بد حجاب
نوشته شده توسط : ن , ک
موی زنان ایرانی،سوژه سیاستمداران ترک

موهای بیرون زده از روسری زنان ایرانی ، موضوع دعوای سیاستمداران ترکیه شد!
اردوغان گفت: امروز می بینیم که رهبر حزب جمهوریخواه خلق به دختران محجبه ترکیه توصیه می کند که همچون زنان ایرانی حجاب داشته باشند و موهای خود را بیرون بگذارند .
رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه ، رهبر حزب مخالف ترکیه را متهم کرد که به زنان ترکیه توصیه می کند که حجابشان مثل زنان ایرانی باشد .
مذاکره 10 دقیقه ای اخیر  رجب طیب اردوغان نخست وزیر  و رهبر حزب اسلامگرای عدالت و توسعه با " کمال کلیچدار اوغلو " رهبر حزب لاییک جمهوریخواه خلق ، درباره اصلاح قانون اساسی ترکیه با سوژه ای جنجالی درباره مقایسه حجاب زنان ترکیه ای با زنان ایرانی پایان یافت .
رهبر حزب جمهوریخواه خلق در آن دیدار در پاسخ به پیشنهاد اردوغان درباره تشکیل یک کمیسیون ویژه برای اصلاح بند های مربوط به ممنوعیت حجاب به نخست وزیر می گوید که نیازی به تشکیل کمیسیون ویژه برای حجاب نیست بلکه بهتر است همه موضوعات مورد نظر برای اصلاح مورد توجه قرار گیرد .
اما دو رهبر در گفتگوهای خود برای به کار بردن کلمه حجاب از دو واژه مختلف استفاده کردند و بعدها رهبر حزب لاییک جمهوریخواه خلق مجبور شد منظور خود از استفاده کلمه مزبور را توضیح دهد که این توضیح با واکنش شدید اردوغان مواجه شد .
کلیچدار اوغلو در دیدار با اردوغان از لفظ " (توربان)= مقنعه  " که در فرهنگ سیاسی لاییک ها نمادی از اسلام سیاسی محسوب می شود استفاده کرد ، در حالی که اردوغان در اشاره به کلمه حجاب از واژه " ( باش اورتوسو) = روسری " استفاده کرد که از نظر لاییک ها حجاب سنتی و غیر سیاسی زنان ترکیه است و جنبه سیاسی ندارد .
اما کلیچدار اوغلو پس از آن دیدار در توضیح منظور خود از کلمه " توربان " و تفاوت آن با واژه " باش اورتوسو " گفت : " در حجاب توربان تلاش می شود همه موهای سر پوشیده شود در حالی که در حجاب باش اورتوسو بخشی از موها باز هستند و دیده می شوند .
وی در توضیح بیشتر افزود : " همانطور که می دانید نظام سیاسی مستقر در پاکستان " جمهوری اسلامی " است اما خانم بی نظیر بوتو نخست وزیر سابق این کشور حجابی داشت که از نظر من حجاب روسری سنتی ( باش اورتوسو) بود و نه " توربان " چرا که بخش هایی از موهای سر او دیده می شد . در ایران هم علیرغم اینکه حکومت جمهوری اسلامی حاکم است و حکومت تلاش دارد تا قوانین اسلامی را اجرا کند ، حجاب بیشتر زنان از نوع " باش اورتوسو " ( روسری های رنگی ) است که بخش هایی از موهای آنها بیرون است . از نظر من حجاب توربان متفاوت از حجاب سنتی " باش اورتوسو " است که قرن ها است زنان ما در آناتولی آن را بر سر دارند . "
اما رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه روز یکشنبه به این سخنان و توضیحات کلیچدار اوغلو به شدت واکنش نشان داد .
اردوغان گفت : " حزب جمهوریخواه خلق سال هاست که جامعه ترکیه را از ایران می ترساند و همواره شعار " ترکیه دارد ایران می شود " را سر می دهد و بین مردم ترکیه جدایی می افکند و دیوار می کشد اما امروز می بینیم که رهبر حزب جمهوریخواه خلق به دختران محجبه ترکیه توصیه می کند که همچون زنان ایرانی حجاب داشته باشند و موهای خود را بیرون بگذارند .
وی افزود : " حزب جمهوریخواه خلق پس از تایید رفراندوم اخیر قانون اساسی ترکیه به زنان ترکیه توصیه می کند که همچون زنان ایران حجاب داشته باشند ، در حالی که همین آقایان سال هاست مردم ترکیه را از تبدیل شدن کشورشان به ایران یا پاکستانی دیگر می ترسانند ، چطور می توان به صداقت چنین سیاستمدارانی باور داشت ؟

 

 

 

 

دیدار محرمانه برخی از سینماگران با سفیر انگلیس
 در این نشست برخی از اعضای خانه سینما ضمن تمجدید از سینمای غرب بویژه انگلستان به ماجراهای جشن حاشیه ساز خانه سینماپرداخته و به طرح ادعاهای واهی علیه نظام پرداختند،سایمون گس نیز که چهره ای متفکر به خود گرفته بود هر ازچند گاهی با لبخند وسخنان دو پهلو به تائید سخنان میهمانانش میپرداخت . .

درحالیکه هنوز ماجرای حاشیه آفرینی های برخی اعضای خانه سینما به پایان نرسیده است تعدادی از اعضای این کانون صنفی بصورت محرمانه به دیدار سفیر انگلیس رفتند.
به گزارش البرز بدنبال هتاکی برخیی از سینماگران درجشن خانه سینما بر علیه نظام جمهوری اسلامی و حاشیه سازی های این جشن که با واکنش های رسمی برخی مقامات کشورمان همراه شد دیدار مشکوک برخی دیگر از اعضای خانه سینما با سایمون گس حاشیه جدیدی است که دامن سینما گران را گرفت .
در این نشست برخی از اعضای خانه سینما به ماجراهای جشن سینما نیز پرداخته و به طرح ادعاهای واهی علیه نظام پرداختند.
این عده از سینماگران خواستار برقراری روابط بیشتری با دولت انگلیس شده و از سینمای غرب خصوصا انگلیس تمجدید کردند.
آنچه دراین دیدار مطرح شد عموما جنبه سیاسی داشته و از مسایل حرفه ای کمتر سخن به میان آمد.
سایمون گس نیز که چهره ای متفکر به خود گرفته بود در دیدار مذکور هر ازچند گاهی با لبخند  با سخنان دوپهلو به تائید سخنان ملاقات کنندگانش پرداخت .
 
 
 
 
 
آيا موسوي لاري دچار آلزايمر شده است؟!
مگر مي شود ادعا كرد آينده اصلاحات بد است اما انقلاب اسلامي وضعيت خيلي خوبي دارد؟ بدون اصلاحات، تثبيت نظام جمهوري اسلامي معنا پيدا نمي كند.
  عضو مجمع روحانيون و وزير كشور دولت خاتمي گفت: برخي مي گويند دوره اصلاح طلبي تمام شده اما هر كس چنين بگويد ممكن است در دلش معتقد به پايان دوره انقلاب اسلامي باشد.
عبدالواحد موسوي لاري در گفت وگو با يك سايت اصلاح طلب اظهار داشت: مگر مي شود ادعا كرد آينده اصلاحات بد است اما انقلاب اسلامي وضعيت خيلي خوبي دارد؟ بدون اصلاحات، تثبيت نظام جمهوري اسلامي معنا پيدا نمي كند.
موسوي لاري گفت: «تلقي من هميشه اين بوده است كه اصلاحات چيزي جز روزآمد شدن شرايط جامعه مبتني بر جمهوري اسلامي نيست و اگر روزي گوشه اي از جريان اصلاحات دچار مشكل شود به اين معناست كه انحرافي در مسير ما رخ داده است، يعني ما به جاي اصلاح امور در جا زده ايم.»
آنچه شايسته يادآوري به آقاي موسوي لاري است اين كه دست بر قضا برخي از متحدان سياسي جبهه اصلاحات بارها به صراحت ادعا كردند دوره انقلاب اسلامي پايان يافته و بايد براي آن ختم گرفت! و با اين همه گزافه گويي ها، آدرس غلط به شبه اصلاح طلبان دادند و آنها را از مردم و جمهوري اسلامي جدا كردند و به نهايت سقوط كشاندند تا جايي كه به نام اصلاحات انواع خيانت، حرمت شكني، ترويج فساد و تلاش سازمان يافته براي سرنگوني انقلاب اسلامي صورت گرفت و در اغلب موارد با همراهي يا سكوت مدعيان خط امام در جبهه كذايي اصلاحات قرار گرفت كه لابد همه اينها براي «تثبيت نظام» بوده است! همچنين بايد يادآور شد كه شيوه رايج منافقين در تاريخ فساد به نام صلاح و افساد به نام اصلاح است... «و اذا قيل لهم لا تفسدوا في الارض قالوا انما نحن مصلحون».
ادعاي روزآمد كردن جمهوري اسلامي به عنوان دغدغه مدعيان اصلاح طلبي نيز در حالي مطرح مي شود كه در اوج دولت اصلاحات- كه جناب موسوي لاري وزير كشور آن دولت بود-هدايت كنندگان اصلي جبهه اصلاحات علنا اعلام مي كردند دوره آرمانگرايي و پافشاري بر اصول و ارزش هاي انقلاب گذشته و به جاي تاكيد بر خط امام و عدالت خواهي و استكبارستيزي، بايد از دموكراسي ليبرال، كاپيتاليسم و تسليم در برابر قدرت ها سخن گفت... و بالاخره، بعيد است كه آقاي موسوي لاري دچار آلزايمر شده و تلاش ناكام خود و دوستانش را براي عبور از امام و انقلاب فراموش كرده باشد
 

 

 

 

ضد انقلاب كماكان مأيوس و خشمگين از مراجع عظام و حوزه

 

«حوزه هاي علميه و مراجع تقليد نه تنها از سران جنبش سبز و بازداشت شدگان حوادث سال گذشته حمايت نكردند بلكه در مواردي عليه آنها موضع گرفتند و آتش بيار معركه شدند.»
اين تحليل را سايت ضدديني و ضدانقلابي روزنت كه با مديريت مشترك طيفي از سلطنت طلبان و برخي عناصر فراري مدعي اصلاح طلبي اداره مي شود، منتشر كرد.
 
روزنت نوشت: سران جنبش سبز بارها رهبران مذهبي و مراجع تقليد و روحانيون را دعوت به همراهي كردند اما متاسفانه پاسخ درخوري نيافتند. تاسف بارتر اينكه حوزه هاي علميه در طول سال گذشته، خود آتش بيار معركه شدند و شعله هاي آن را فروزانتر كردند.
 
اين سايت ضدانقلابي خود يكي از محافل آتش افروز در فتنه و آشوب سال گذشته بود و در مقاطع مختلف مطالب ضدمذهبي و ضدفقهي متعددي را منتشر كرده كه از آن جمله اهانت هاي تروريست هاي اجيرشده اي نظير سروش و گنجي و... عليه فقها و روحانيت و قرآن و وحي و عصمت پيامبر(ص) و انكار امام زمان(عج) بوده است. سروش از جمله به مرحوم حضرت آيت الله مشكيني(ره) حمله كرده و فقه و فقها را با عملكرد گروهك آمريكايي طالبان مقايسه كرده بود!
 
محافل ضدانقلاب پس از مشاهده همراهي روحانيت اصيل و مرجعيت انقلابي با نظام و رهبري و نااميدي از اين جريان، ناچار دست به دامن چند روحاني نماي جاه طلب و آلت دست شدند كه اساسا وجاهت و حجيتي در ميان روحانيت و مردم ندارند. جالب اينكه جماعتي به اين روحاني نماها دخيل بستند كه پيش از اين تقليد را كار ميمون معرفي كرده بودند!

 

 

 

موج شكايت از رسانه ها در راه است

 

موجي از شكايت ها عليه رسانه ها، برخي مطبوعات و خصوصا سايت ها در راه است.

بر اساس اخبار رسيده، موجي از شكايت ها عليه رسانه ها، برخي مطبوعات و خصوصا سايت ها در راه است.

به گفته يك منبع آگاه، نظر به انتقادات تند رسانه ها نسبت به برخي جريانات محدود انحرافي در دولت، يكي از نزديكان رئيس جمهور كه خود يد طولايي در شكايت از رسانه ها، خصوصا مطبوعات و سايت هاي اصولگرا دارد، پيشنهاد نموده است كه برخي از اين شكايت ها زودتر در محافل قضايي طرح شود.

گويا اصرار وي در طرح اينچنين شكاياتي به اين خاطر است كه مسؤولان و دست اندركاران رسانه ها بدين ترتيب دائما در حال احضار به دادگاه و آماده كردن خود براي توضيحات خواهند بود.

وي با تشكيل گروهي براي رصد دقيق تر نشريات و سايت ها، ابراز داشته است كه حتي در صورت عدم نيل به نتيجه در طرح اين شكايات، دست كم مسؤولان اين رسانه ها و به ويژه مطبوعات و سايت هاي اصولگراي منتقد دولت، نسبت به دولت محافظه كار و محتاط مي گردند.

اين در حالي است كه رئيس جمهور پيشتر از اين، در مراسم روز خبرنگار با انتقاد از کساني که عليه منتقدين شکايت طرح مي‌کنند اظهار داشته بود:
 
من اين رويه را قبول ندارم که بخواهيم با نويسنده اي به خاطر نقدي که نوشته است برخورد کنيم و بخواهيم به هر قيمتي که شده او را محکوم کنيم. ... اگر هم دستگاه ها شکايتي مطرح کرده اند آن را در روز خبرنگار صفر کرديم و اکنون هم اعلام مي‌کنيم که اگر دستگاهي شکايتي از خبرنگاران دارد آن را پس بگيرد. ... فردي در مقاله خود بدون نام بردن از کسي مطلبي را درباره يک شيوه نادرست نوشته است اما مي‌گويند چون به فلان آقا خورده است بايد پيگيري شود. بالاخره مقاله مي‌نويسند که به فلان آقا بربخورد، دردش بيايد و خود را اصلاح کند.... 
بر اساس مطالبي كه دكتر احمدي نژاد در اين جلسه بيان داشته و رويه خود ايشان نيز مي باشد، انجام اين گروكشي مطبوعاتي با طرح انبوه شكايات از طرف يكي از نزديكان ايشان احتمالا با واكنش منفي رئيس جمهور مواجه خواهد شد.

 

 

 


جدیدترین نظرسنجی درباره فتنه 88

بر اساس نظرسنجی مؤسسه افکارسنجی خبرگزاری فارس در نمونه‌ای به وسعت 142 هزار نفر در سراسر کشور، 75 درصد مردم، برنامه‌های جریان فتنه پس از انتخابات دهم را در راستای اهداف دشمنان می‌دانند.

نتیجه این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد 82 درصد مردم کشورمان آمریکا را دشمن اصلی خود می‌دانند.

روش اصلی این مطالعه روش پیمایشی بوده و جامعه آماری تحقیق کلیه افراد 18 سال به بالای ساکن کلیه استان‌های کشور در 350 شهرستان به همراه روستاهای تابعه آنها بوده‌اند؛ 65 درصد از سهمیه هر شهرستان به شهر و 35 درصد به 3 تا 4 روستای تابعه همان شهر اختصاص یافته است.
حجم نمونه کل کشور 142000 نفر و علت انتخاب این حجم وسیع نمونه، فراهم کردن امکان تحلیل در مورد تک تک شهرستان‌ها بوده است.
تقسیم‌بندی سهمیه هر یک از شهرستان‌ها به این صورت بوده که برای شهرهای کوچک 400 نفر، برای شهرهای مرکزی هر استان 600 نفر و برای 7 کلان‌شهر تبریز، اهواز، شیراز، اصفهان، قم، کرج و مشهد 1000 نفر و برای تهران بزرگ 4000 نفر سهمیه در نظر گرفته شده است.
میانگین حجم نمونه منازل 40 درصد، ‌میادین 25 درصد، خیابان‌ها 25 درصد، مراکز تجمع و تفریحی (مانند پارک، ورزشگاه، سینما و ...) 15 درصد و بازار (مراکز فروش و مغازه‌ها) 15 درصد در نظر گرفته شده و این نظرسنجی در دهه نخست خرداد ماه سال جاری انجام شده است.
توزیع نسبی پاسخگویان بر حسب جنسیت نشان می‌دهد که 47 درصد از پاسخگویان زن و 53 درصد از آنان مرد بوده و حدود 39 درصد افراد مجرد بوده و حدود 60 درصد جامعه آماری را متأهلین تشکیل داده‌اند و حدود 50 درصد پاسخگویان جوان، 34 درصد میانسال و 16 درصد نیز بزرگ‌سال هستند.
81 درصد پاسخگویان در این نظرسنجی اظهار کرده‌اند با این گویه که "من ایران را بهترین کشور برای زندگی کردن می‌دانم " موافق و کاملا موافق و در مقابل 9 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و 9 درصد نیز در این خصوص نظری نداشته‌اند.
83 درصد پاسخگویان اعلام کرده‌اند با این نظر که "حکومت باید بر اساس احکام دین اسلام اداره شود؛ حتی اگر عده‌ای آن را قبول نداشته باشند " موافق و کاملا موافق و در مقابل 7 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و 10 درصد پاسخگویان هم نظری نداشتند.
67 درصد پاسخگویان با "حمایت جمهوری اسلامی از مردم لبنان و فلسطین و سایر مردم مظلوم جهان " موافق و کاملا موافق و در مقابل 19 درصد مخالف و کاملا مخالفند و همچنین 14 درصد پاسخگویان نیز در این زمینه نظری نداشته‌اند.
48 درصد پاسخگویان با این عبارت که "امر به معروف و نهی از منکر تا حد زیادی در جامعه اجرا می‌شود " موافق و کاملا موافق و در مقابل 34 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و حدود 19 درصد پاسخگویان نیز نظری نداشتند.
76 درصد پاسخگویان با این عبارت که "در نظام جمهوری اسلامی ایران مبارزه با مستکبران و زورگویان جهان و در رأس آنها آمریکا همواره ضروری است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 11 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و حدود 14 درصد پاسخگویان نیز، در این باره نظری نداشتند.
31 درصد پاسخگویان با این عبارت که "به نظر می‌رسد وضعیت حجاب در جامعه رو به بهبود است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 55 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و همچنین 15 درصد پاسخگویان نظری نداشته‌اند.
82 درصد پاسخگویان با این جمله که "آمریکا دشمن اصلی ماست " موافق و کاملا موافق و در مقابل 10 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و 8 درصد پاسخگویان هم نظری نداشتند.
76 درصد پاسخگویان با این گویه که "بسیاری از توطئه‌هایی که علیه ایران طراحی می‌شود، از جانب انگلیس است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 8 درصد مخالف و کاملا مخالفند و البته 16 درصد پاسخگویان هم در این خصوص نظری نداشتند.
و بالاخره اینکه 75 درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی مرکز افکارسنجی خبرگرای فارس با این گویه که "برنامه‌های جریان فتنه پس از انتخابات، خواسته یا ناخواسته در راستای اهداف دشمنان خارجی است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 11 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و حدود 14 درصد پاسخگویان نیز در این خصوص نظری نداشتند.





:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 16 / 7 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: